Universitatea Tibiscus

Se apropieBuzzCamp Timişoara! Te-ai înscris?

13 Aprilie 2015 În Actualități
BuzzCamp BuzzCamp

Nu te-ai înscris înca la BuzzCamp? Noi îţi recomandăm să te grăbeşti!

Accesează http://buzzcamp.ro/event/timisoara/inscriere/ şi intră în comunitatea BuzzCamperilor.

Pe 23 aprilie, la NH Hotel, cel mai complex eveniment de dezvoltare personală, recrutare targetată şi orientare în carieră este special organizat pentru tinerii care vor să investească timp în dezvoltarea lor, să cunoască mediul organizaţional din România sau să lucreze într-o companie de renume.

Am stat de vorbă cu organizatorii şi iată ce am aflat:

“300 de tineri vor fi selectaţi pentru a participa la eveniment, iar confirmarea locului le asigură accesul la conferinţa care va avea ca temă “Eşecul – prima lecţie de (auto)motivare” .

În fiecare ediţie aducem ceva nou, iar tema aleasă este bazată pe feedback-ul participanţilor ediţiilor anterioare, fiind o temă de actualitate şi de interes pentru ei. Este important ca tinerii să interacţioneze cu oameni care au ceva de spus şi din a căror experienţă de viaţă să aibă de învăţat. Tocmai de aceea, speakerii invitaţi sunt din domenii variate, oameni cu poveşti de succes, printre care îi putem menţiona pe Kurt Swakhonen, Cristian Gherghinescu, Daniela Tuleu, Sarah Ashton.

Pe lângă informaţiile pentru dezvoltarea lor personală, împreuna cu companiile participante, le oferim tinerilor oportunităţi reale de angajare şi orientare în carieră.

Astfel, în cadrul workshop-urilor dar şi în timpul pauzelor, la fotoliile de consiliere, se vor întâlni cu reprezentanţii Cargo-Partner, WNS, EY, VISMA, Accenture, BUW, Carpatcement.

Ne dorim să ajutăm tânăra generaţie să-şi găsească drumul către un viitor de succes. De şapte ani reuşim prin evenimentele noastre să influenţăm pozitiv viitorii profesionişti şi continuăm să o facem în fiecare ediţie.

În plus, am pregătit numeroase surprize şi premii, tot ce trebuie să facă tinerii este să accepte provocarea pe care o lansăm.

Vino cu gaşca de prieteni la eveniment şi BuzzCamp te scoate la bere. Gaşca cea mai mare va fi câştigătoare! Trimite un e-mail pe adresa cu numele găştii tale şi numele prietenilor care te vor însoţi la eveniment. Pentru a intra în competiţie, înscrierea la eveniment este obligatorie atât pentru tine, cât şi pentru prietenii tăi. Termenul limită de aplicare este 21 aprilie, ora 23:59.

Considerăm că sunt suficiente motive să nu lipsiţi de la BuzzCamp, un eveniment de recrutare altfel! Înscrierile se fac pe http://buzzcamp.ro/event/timisoara/inscriere/, iar participarea este gratuită!”

 

Înscrie-te şi devino BuzzCamper!

 

Contact

Universitatea "Tibiscus" din Timişoara
300559 Timişoara, str. Lascăr Catargiu nr. 6

  • Telefon: 0256.220.689
  • Fax: 0256.220.690
Ne puteți găsi pe rețelele de socializare. Luați legătura cu noi.
Sunteți aici: Acasă Evenimente Se apropieBuzzCamp Timişoara! Te-ai înscris?