Universitatea Tibiscus

Ziua Internațională a Supraviețuirii

29 Septembrie 2014 În Actualități
Ziua Internațională a Supraviețuirii Ziua Internațională a Supraviețuirii

Vă invităm să susțineți următoarea campanie națională pe care o vom organiza în data de 2 octombrie, atunci când se celebrează Ziua Internațională a Supraviețuirii.

Cadrele didactice se pot implica în susținerea campaniei desfășurate cu ocazia zilei de 2 octombrie prin achiziționarea brățării galbene la prețul de 5 lei, în semn de respect și recunoștință față de victoria tuturor celor care au înfruntat cancerul și pot transmite mesajul campaniei către toți studenții din cadrul universității. Comenzile colective ale acestor brățări se pot realiza printr-un email cu titlul ”Comandă brățări” la adresa . Brățările vor fi livrate către persoana de contact din cadrul univesității. Plata se va face prin ramburs, la primirea coletului sau prin depunerea banilor în contul R089 BTRL 0130 1205 9428 89XX deschis la Banca Transilvania.

Cadrele didactice și studenții își pot manifesta solidaritatea purtând galben în data de 2 octombrie, culoare ce semnifică reușita asupra bolii. Așteptam fotografiile dumneavoastră din această campanie pe pagina de facebook a asociației: https://www.facebook.com/LittlePeopleRomania

Implicarea dumneavoastră poate fi posibilă și prin intermediul unei donații care să sprijine echipa de alergători F#CK CANCER care va participa la Maratonul Internațional București. Donațiile vor fi înregistrate prin intermediul platformei on-line Galantom: http://thelittlepeople.galantom.ro/projects/view?id=92 sau prin contractul de sponsorizare atașat.

Cu sprijinul voluntarilor, specialiștilor implicați, cu recunoașterea primită din partea doctorilor și cu susținerea oferită din partea sponsorilor și prietenilor, Asociaţia Little People România a devenit în timp lider în lupta împotriva cancerului la copii şi adolescenţi, atât în România cât şi în Republica Moldova! Lucrăm zilnic cu pacienţi de pe secţiile de oncopediatrie din 9 centre oncologice, pentru a oferi fiecărui copil, acces la programele noastre de suport psiho-social, programe premiate în multiple rânduri.

În 2006, Little People a înființat primul grup de suport la nivel naţional care să răspundă nevoilor adolescenţilor şi tinerilor afectaţi de cancer: Clubul Temerarii - clubul tinerilor supravieţuitori de cancer. Acest grup numără în prezent 400 de tineri supraviețuitori din 123 localități ale țării, este un adevărat exemplu de reușită pentru pacienții actuali și reprezintă una dintre cele mai active comunități de gen din Europa. Cel mai recent eveniment destinat tinerilor supraviețuitori de cancer a fost Tabăra de Vară Temerarii, link către video-ul oficial: https://www.youtube.com/watch?v=o-p5lBGSKb4

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați site-ul www.thelittlepeople.ro.

Contact

Universitatea "Tibiscus" din Timişoara
300559 Timişoara, str. Lascăr Catargiu nr. 6

  • Telefon: 0256.220.689
  • Fax: 0256.220.690
Ne puteți găsi pe rețelele de socializare. Luați legătura cu noi.
Sunteți aici: Acasă Evenimente Ziua Internațională a Supraviețuirii