Universitatea Tibiscus

Sportivi de mici

22 Martie 2010 În Actualități

La 4 ani, un băieţel din Timişoara ar putea intra în Cartea Recordurilor. Este singurul din lume care reuşeşte la o vârstă atât de mică să meargă pe picioroange moderne. Nici fratele său mai mic nu se lasă mai prejos. Are doi ani şi merge pe role, ca un om mare. Mai mulţi părinţi din Timişoara au înţeles care este rolul sportului în dezvoltarea celor mici, aşa că şi-au lăsat odraslele pe mâna unui campion mondial în sporturi extreme.

La sala de sport a campionului în sporturi extreme Ştefan Cojocnean, student în ultimul an la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport a Universităţii "Tibiscus" şi membru al Clubului Sportiv Tibiscus, se antrenează copii cu vârste cuprinse între 2 şi 14 ani. Toţi vor să fie la înălţime aşa că încearcă să meargă pe picioroange moderne. Şi nu doar încearcă, dar şi reuşesc.

Cei mici fac antrenamente pe picioroange de două ori pe săptămână, câte o oră sau două pe zi. Ca să nu-şi piardă răbdarea şi interesul pentru sport, antrenorul îi tentează pe cei mici cu tot felul de jocuri interactive.
La 4 ani, Răzvan este singurul din lume care merge pe picioroange moderne… ca un om mare, iar asta l-ar putea trimite direct în Cartea Recordurilor.

Sursa: www.analogtv.ro

Contact

Universitatea "Tibiscus" din Timişoara
300559 Timişoara, str. Lascăr Catargiu nr. 6

  • Telefon: 0256.220.689
  • Fax: 0256.220.690
Ne puteți găsi pe rețelele de socializare. Luați legătura cu noi.
Sunteți aici: Acasă Evenimente Sportivi de mici