Universitatea Tibiscus

Facilităţi la transportul în comun şi la transportul pe calea ferată

22 Octombrie 2008 În Actualități

În baza acreditării Universităţii "Tibiscus" prin Legea 484/2002, studenţii universităţii pot beneficia de următoarele facilităţi de transport:
A. Transportul în comun
Studenţii Universităţii "Tibiscus" care nu au împlinit 26 de ani pot circula, folosind transportul în comun din Timişoara (Regia Autonomă de Transport - www.ratt.ro), cu reducere de 50% din tariful abonamentelor. Eliberarea abonamentelor se face pe baza cardului EURO<26 cu="" sigla="" municipiului="" timi="" oara="" n="" conformitate="" hcl="" 151="" 29="" 03="" 2005="" br=""> Aceste carduri se pot obţine de la partenerii Euro26 din Timişoara:
* Universitatea de Vest din Timisoara, la OSUT (Organizatia Studentilor din Universitatea Timisoara)
* Universitatea Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului din Timisoara, la LS- Agro-Vest (Liga Studentilor din Agronomie)
* Universitatea Politehnica Timisoara, la LSFMT (Liga Studentilor din Facultatea de Mecanica Timisoara)
B. Transportul pe calea ferată
Studenţii Universităţii "Tibiscus" care nu au împlinit 26 de ani şi sunt studenţi la forma de învăţământ "zi" pot circula, folosind operatorii de transport pe calea ferată (CFR călători dar şi operatori privaţi precum SC REGIOTRANS SRLl sau SC REGIONAL SA), cu reducere la transport astfel:
-la trenuri personale, ori de câte ori se solicită acest lucru, pe baza "Legitimaţiei de student pentru reducere transport", reducerea fiind de 50% din tarif. Legitimaţia se acordă la începutul anului I şi trebuie vizată la începutul fiecărui an universitar.
-la trenuri accelerate şi rapide, folosind legitimaţia de mai sus plus un cupon care face parte din "Carnetul cu cupoane pentru călătoria studenţilor pe calea ferată cu 50% reducere la tren accelerat-rapid". Carnetul cu cupoane funcţionează numai împreună cu "Legitimaţia de student pentru reducere transport" şi se eliberează astfel:
* la începutul anului universitar, se acordă numai pentru studenţii anului I, caz în care carnetul conţine doar 6 cupoane (3 luni x 2 cupoane/lună)
* la începutul anului calendaristic, pentru toţi studenţii. Pentru studenţii din anul terminal carnetul conţine doar 18 cupoane (9 luni x 2 cupoane/lună) în timp ce pentru ceilalţi studenţi carnetul conţine 24 cupoane (12 luni x 2 cupoane/lună).

Contact

Universitatea "Tibiscus" din Timişoara
300559 Timişoara, str. Lascăr Catargiu nr. 6

  • Telefon: 0256.220.689
  • Fax: 0256.220.690
Ne puteți găsi pe rețelele de socializare. Luați legătura cu noi.
Sunteți aici: Acasă Evenimente Facilităţi la transportul în comun şi la transportul pe calea ferată